Mooie 925 zilveren ketting ongeveer 50 cm lang 5 euro of ongeveer 70 cm 7,50,  bij aankoop van een hanger! 

Gereserveerd! Ronde hanger met Apatiet, Shungiet en Tachyon

van links naar rechts hanger 1 met witte Andara hanger 2 Peridoot hanger 3 Aquamarijn

Hanger nummer 1 is GERESERVEERD! heeft prachtig witte Andara kristalletjes een klein glazen flesje met een zeer sterk vitaliserend tachyonmengsel in een koperen tesla spiraal en aan de achterzijde shungiet. Hanger nummer 2 heeft kleine groene korreltjes groene peridoot en een klein flesje met het vitaliserende tachyonmengsel, koperen tesla spiraal en shungiet, hanger 3 heeft een klein flesje met het vitaliserende mengsel ruwe aquamarijn stukjes en shungiet. Voor deze hangers vraag ik een uitwisseling van 22,50 eventueel met zilveren slangenketting + 5 of 7,50 euro te bestellen via francishagen@protonmail.com onder vermelding hanger 1, 2, of 3 

Hangers met ruwe Maansteen, tachyon en shungiet

Hangers met ruwe Maansteen, tachyon en shungiet

Hangers met ruwe maansteen, tachyon en shungiet

Deze hangers bevatten alle 3 ruwe maansteen, een flesje of buisje met een zeer sterk getachyoniseerd mengsel koper en shungiet, zeer sterk tegen allerlei vormen van straling en negatieve energie. Voor deze hangers vraag ik een uitwisseling van 20 euro per stuk, exclusief verzending, te bestellen via het contactformlier onder vermelding van links naar rechts 1, of 3 nummer 2 is verkocht, belangrijk van iedere hanger is er maar 1! 

Maansteen bevordert de intu├»tie en versterkt paranormale gaven. Het is een steen die zorgt voor helderheid van geest en helpt bij sterk wisselende stemmingen. Maansteen heeft een kalmerende werking en helpt bij het uiten van je emoties. Maansteen geeft inzicht in wie je werkelijk bent. Shungiet werkt zeer sterk tegen straling ook 5G hiernaast is het een kalmerende beschermende steen die negatieve energie├źn absorbeert en een reinigende en ontgiftende werking heeft op het lichaam. Heelt diepe traumatische gebeurtenissen en helpt om jezelf weer terug te vinden.

Het Tachyon Vitalisatie mengsel heeft de eigenschap dat het alle blokkades in energievelden oplost, waardoor het lichaam gaat genezen, verjongen en tot rust laat komen, en doordat tachyonen elke verstoring in elk mogelijk energieveld tegen gaan, ben je ook beschermd tegen straling zoals elektrosmog, 5G, Wifi e.d.