Stemvork en aanslag Basis

Alles is energie, alles is constant in beweging, beweging is trilling en is de basis van alles, de trilling benoemen wij met het woord Hertz, de hoeveelheid Hertz geeft aan hoe hoog of laag de trilling is en wanneer de trillingen van verschillende elementen met elkaar harmoniseren is er resonantie. Gedurende ons leven verliezen veel van ons onze oorspronkelijke trilling, door stress, een maatschappij die meer en meer van ons vergt, gifstoffen in ons voedsel en in de lucht, en raken we steeds verder af van onze oorspronkelijke harmonische trilling. 1 van de mogelijkheden om je harmonische trilling terug te vinden is door gebruik te maken van stemvorken, de stemvorken en basissen die je hieronder aantreft hebben allen hun eigen unieke trilling en zullen je op een hele bijzondere manier in je oorspronkelijke trilling terug zetten. In de tekst onder de foto tref je wat meer informatie aan over de Hertz van de stemvorken en over de gebruikte edelstenen in de basis. Het is ook mogelijk om alleen een basis te bestellen als je al over 1 of meerdere stemvorken beschikt, neem hier voor contact met me op via het contactformulier of telefonisch. (zie contact pagina)

Gewogen” en “ongewogen”stemvorken.

De “gewogen” stemvorken werken meer op het lichamelijke niveau. Ze zijn uitstekend te gebruiken voor pijnverlichting, het remmen van ontstekingen en het creëren van ontspanning. De schacht wordt direct op het lichaam gezet. Deze stemvorken hebben ronde gewichtjes aan beide uiteinden zodat de zachte toon lang blijft doorklinken. Door de gewichtjes aan de uiteinden zijn ze zwaarder dan ongewogen stemvorken.

”Ongewogen” stemvorken zijn uitstekend toe te passen voor een beter geestelijk en emotioneel evenwicht, een betere gezondheid en het bevorderen van spiritueel welzijn. Ook helpen ze bij het creëren van innerlijke harmonie en volkomenheid. Ze werken meer op een verfijnd en subtiel niveau. De toon blijft niet zo lang doorklinken omdat er geen gewichtjes aan de uiteinden zitten, maar de toon is wel meer gericht.

Gereserveerd!Basis met gewogen 128Hz stemvork

Basis met gewogen 128Hz stemvork

Aanslag basis met gewogen 128Hz stemvork, de Meestervork volgens R. Steiner

Zeer krachtige basis om de stemvork op aan te slaan, met een ingegoten koperen buisje waarin de stemvork zich bevindt (let op het koperenbuisje staat iets scheef, dit moet zo omdat de stemvork contact moet hebben met het koper in de basis en het buisje is iets groter dan de gemiddelde stemvork is, hierdoor hangt de stemvork als het ware scheef in de basis) onder de koperen buis bevinden zich de Sanjeevini,s (genezende trillingsfrequenties) de gouden driehoek van amethist, rozenkwarts en bergkristal heb ik in de bovenste laag geplaatst en hieronder zit een flinke hoeveelheid shungiet, hematiet, een speciale koperen wikkeling, die zo boven, zo beneden activeert, zuiver brons en een zeer sterk getachyoniseerd bergkristalpoeder. 

Dit is een stemvork die afgestemd is op de "C" zoals Rudolf Steiner die juist achtte, en deze is tevens gebaseerd op de "C" volgens Pythagoras.

De Meesterstemvork van 128 Hz. is de stemvork die overal en altijd ingezet kan worden bij elk probleem, zowel bij fysieke en emotionele problemen als bij diverse psychische problemen. Dit komt omdat de trilling van 128 Hz afstamt van de oertoon van het universum.

De Meesterstemvork harmoniseert en balanceert alle lichamelijke en organische lagen van de mens. Hij verzorgt het algehele welbevinden. Hij brengt spanningen tot rust en schenkt innerlijke bevrijding. De 128 Hz frequentie verbindt ons met het wonderlijke genezende ritme van het hart. Hij voert ons weg uit de angsten naar het vertrouwen, naar het oer vertrouwen in ons zelf. Angst en Liefde/vertrouwen zijn twee zijden van dezelfde medaille. Waar Liefde/vertrouwen zegeviert kan de angst niet heersen, en keert de innerlijke rust terug 

Gereserveerd!Basis met 136.1Hz met gewogen stemvork

Basis met 136.1Hz met gewogen stemvork

Basis met 136.1Hz. gewogen stemvork

Krachtige aanslag basis met 4 Lemurische kristallen rondom het ingegoten koperen buisje waar rondom heen zich de "gouden 3hoek" van Amethist, Rozenkwarts en Bergkristal liggen, onder het koperen buisje  bevinden zich Sanjeevini,s,  en is het koperen buisje verbonden met een speciale wikkeling van koperdraden, (let op het koperenbuisje staat iets scheef, dit moet zo omdat de stemvork contact moet hebben met het koper in de basis en het buisje is iets groter dan de gemiddelde stemvork is, hierdoor hangt de stemvork als het ware scheef in de basis) hier rondom heen bevind zich hematiet, shungiet, zuiver brons en een zeer sterk 100 % getachyoniseerd bergkristal poeder wat er voor zorgt dat deze basis de gewogen stemvork altijd zuiver kan opladen. Deze zuivere stemvork is met de aanslagbasis te bestellen via het contactformulier voor 90 euro exclusief verzending, onder vermelding van basis met 136.1hz. 

De gewogen Ohm stemvork (136.1 Hz) ook wel de stemvork van het hart genoemd geeft toegang en voed de Qi-energie, ook wel prana, levenskracht of bio-energie genoemd, die door het hele fysieke en energetische lichaam stroomt. De geluidstrillingen van deze stemvorken werken als kinetische energie die alle disharmonie en spanning uit het lichaam verdrijft, terwijl er weer een gevoel van welzijn ontstaat. Gebruik Ohm stemvorken op strakke spieren, gewrichten, pezen, beenderen en weefsels, en op reflex-, reactie- en meridiaanlijnen. Deze stemvork is ook heel geschikt om direct rust in het hoofd te krijgen, simpel door de stemvork even op de kruinchakra of net boven tussen de wenkbrauwen te plaatsen op het "3e oog"