Piramides van klein naar groot!
Piramides van klein naar groot!
Tachyon Orgonite Piramide met Elestiaal Amethist in de top!
Tachyon Orgonite Piramide met Elestiaal Amethist in de top!

Gereserveerd!Tachyon Orgonite piramide met elestiaal Amethist in de top

Dit is een kleine piramide met grote kracht, deze heeft in de top een elestiaal amethist uit Tibet* in de top waaronder 4 Lemuriaanse kristallen liggen, onder de geometrische afbeelding bevind zich een zeer sterk vitaliserend tachyonmengsel, rozenkwarts, shungiet en meerdere metalen o.a. zuiver brons en Sanjeevini,s.  Deze (Cheop) piramide heeft een doorsnede van 12 cm. Voor deze vraag ik een uitwisseling van 30 euro, exclusief verzending en is deze te bestellen via het contactformulier onder vermelding kleine piramide met celestiaal amethist 001

*Amethist Elestiaal kristallen uit Tibet bezitten bijzondere krachten, ze overladen je met kristallijn licht vanuit de goddelijke werelden. Het zuivert en transformeert en zet heel je systeem in een hogere lichttrilling. Ze symboliseren vrijheid, dat je kunt zijn wie je bent en ze versterken je zelf genezend vermogen. Zeer krachtig genezende steen die inwerkt op de hogere chakra’s. Stimuleert de pijnappelklier en maakt contact met de interplanetaire wezens, gidsen en helpers en natuurwezens. Amethist Elestiaal kristallen verjagen negatieve energieën. Het steentje stelt gerust en kalmeert en is ook heel geschikt voor kinderen. Het zorgt voor de ultieme doorstroom van kristallijn licht tot diep in je aardse blauwdruk en geeft dus diepgaande healing. De steen is verbonden met de violette straal en Meester Saint Germain. Het zijn zeer krachtige sterke Meestertjes met een hoog Goddelijk Licht. Ze leren je dat trauma’s en nare ervaringen uit het verleden je sterker maken, dat ze bij je evolutie horen en je groei bevorderen. Deze kristallen worden gebruikt voor heling op alle niveaus, ook het helen van trauma’s. Op het mentale vlak helpen ze je met alle lessen en levenservaringen. Als je met zo’n kristal mediteert kun je delen onder ogen zien die nog geaccepteerd en geheeld dienen te worden. Ze geven troost en steun bij stress en depressie.

kleine Cheop Piramide met kristallen bol in de top
kleine Cheop Piramide met kristallen bol in de top

Gerserveerd!Kleine Cheop piramide met een kristallen bol in de top en een tachyonmengsel

Deze piramide geeft haast licht, waardoor deze zich lastig goed laat fotograferen, deze heeft een kristallen bol in de top waaronder zich 4 Lemuriaanse kristallen bevinden, onder de afbeelding van een Lotus bloem bevind zich een zeer sterk getachyoniseerd vitaliserend mengsel***, rozenkwarts, shungiet, hematiet, meerdere metalen waaronder zuiver brons en Sanjeevini,s. Deze heeft een doorsnede van 12 cm, en is gemaakt op de schaalverdeling van de Cheops piramide in Egypte. Voor deze bijzondere krachtbron vraag ik een uitwisseling van 30 euro exclusief verzending, en is deze te bestellen via het contactformulier onder vermelding kleine cheops met kristallen bol.

***Tachyon energie stimuleert eenheidsgericht bewustzijn en harmoniseert ons energieveld op het diepste niveau. De holistische werking die hiervan uitgaat, straalt uit door alle niveaus van ons wezen. Dit bevordert niet alleen onze gezondheid, maar brengt ook spirituele groei en energetische bescherming.