2023-02-08_00222
2023-02-03_00218
2022-12-23_00189
2022-12-03_00119
2022-11-06_00066
2022-11-06_00068
2022-11-02_00057
i286260064384562436

Sanathana Sai Sanjeevini,s Sanjeevini,s
In veel van de objecten die ik maak verwerk ik bijzonder water uit de piramide van de zon Bosnië, wat ik verrijk met trillingsenergie, genaamd Sanathana Sai Sanjeevini , en ontwikkeld door mevrouw Poonan, wat een magnifiek healings systeem is, en voor iedereen toegankelijk, en vrij en gratis te kopieren, :http://www.saisanjeevini.org/ Sanjeevini,s is een spirituele geneeswijze die de helende krachten van het eigen lichaam doet ontwaken. Het is genezen door gebed. Een gift van liefde. Sanjeevini betekent eeuwige gezondheid op het niveau van het lichaam en symboliseert de Eeuwige Kennis van Bevrijding op spiritueel niveau. Sanathana is een Sanskriet woord dat tijdloos betekent. Binnen, in ieder van ons, is de Sanathana Energie aanwezig die de oorzaak van alle genezing is. Deze energie, deze Goddelijke Energie (Shakthi) sluimert in ieder van ons. Pas wanneer deze Goddelijke Energie ontwaakt, kan werkelijke genezing plaatsvinden. Hiervoor moet de geest van de mens weer puur worden. Dat kan alleen maar door te leven overeenkomstig de tijdloze waarden als mededogen, liefde, vergevingsgezindheid, zelfopoffering, vertrouwen, geweldloosheid, dienstbaarheid en overgave aan God. De Sanathana Sanjeevini helende trillingen zijn gerichte gebeden tot God, om in een totale overgave de tijdloze helende kracht te doen ontwaken, die in ons zelf aanwezig is.

https://marceliusmediumhealer.nl

https://marceliusmediumhealer.nl

https://marceliusmediumhealer.nl

Zeer uitgebreide website met veel uiteen lopende onderwerpen! https://marceliusmediumhealer.nl

Waar koop je Hars?

Ik koop verschillende soorten hars, voor mijn kunstwerken in huis altijd de meest kristalheldere, voor buiten kun je beter de marinekwaliteit gebruiken, deze is meer weerbestendig. De hars is te koop bij verschillende bedrijven, polyservice, polyester shoppen, even googlen en je vind ze, ze bezorgen ook vaak aan huis, en leveren particulier en aan bedrijven. 

Waar koop je je metalen?

Het koperdraad en de koperen buizen koop ik bij de bouwmarkt, de losse krullen metaal, aluminium, brons en messing bij Oud IJzerHandelaren, hier moet je vaak wel erg zoeken, want veel is te grof, en trek beschermende kleding en handschoenen aan als je hier gaat kijken, want het is vaak erg scherp, en voor je het door hebt heb je je gesneden is mijn ervaring. Je betaald meestal per kilo, en hoe schoner het materiaal is, hoe duurder het is, houd er ook rekening mee dat er vaak olie op de metalen zitten die er moeilijk af gaan, en die de kristalheldere hars vaak negatief beïnvloeden.